За нас

Фирма „МариЕс“ ЕООД,

Агенция „Когато мама и татко са заети”

Агенция „Когато мама и татко са заети” е създадена за да улесни общуването между хората, да бъде отличен помощник в обучението, в подготовката за национално външно оценяване, изпити – зрелостни, кандидат – студентски, поправителни.
Когато мама и татко са заети – те имат имат нужда от добър и надежден помощник.

Агенцията Ви предлага точно това:
• Някой, на когото можете да поверите детето си, без тревога и безпокойство.
• Частни уроци и консултации с ученици от 1 до 12 клас, за да се подобрят резултатите им в учебния процес, да се подготвят за успешно представяне на национално външно оценяване в ІV, VІІ и Х клас, да положат с отлична оценка държавните зрелостни изпити, да успеят в кандидат – студентските изпити.
• Работим индивидуално с всеки ученик в офисите на фирмата, в лишена от стрес обстановка или групово при подготовка за държавните зрелостни изпити и за кандидат- студентски изпити, в зависимост от Вашето желание, в зала осигурена от фирма „МариЕс” ЕООД. ;
• Учебна занималня за ученици от І до ІV клас, в която обучението се провежда в малки групи от 6 до 10 ученици. Съобразявайки се с индивидуалните възможности на децата, ние работим активно за тяхната качествена подготовка за учебния процес, както и за развитие на творческото им мислене и гражданско образование и възпитание
• От самото начало до края на лятната ваканция организираме лятно училище за бъдещи първокласници и за ученици 1 до 4 клас. Можете спокойно да оставите децата си при нас, защото тук те не само ще се забавляват, но и ще моделират, ще учат чужд език, ще се научат да работят и творят на грънчарско колело, ще се запознаят със силата на Глаголицата, ще придобият още много и нови знания за света около нас, докато вие сте на работа.
• Консултация с Психолог, който ще ви помогне в грижата ви за психическото здраве на детето, да бъде то позитивно и спокойно.
Нашата фирма има опитност и в дигиталното / онлайн/ обучение, резултатите от което са отлични.

Фирмата Ви гарантира, уважаеми родители и ученици, качество, коректност и сигурност!

Няма да сгрешите, ако се обърнете към нас!

Агенцията е създадена от мен, Марийка Ескидарова, инженер – химик, с образователно – квалификационна степен Магистър, квалификация Педагог. Работата и опита ми, като учител, близо 20 години, като Експерт по Организация на средното образование в Регионален инспекторат по образованието – Сливен/ сега Регионално управление на образованието/, ми дава смелостта и сигурността, да използвам знанията и уменията си в организация и провеждане на дейностите по предоставяните от Агенцията услуги.

Услуги

Психолог / Логопед
Частни уроци по Висша Математика за студенти
Частни уроци
Лятна занималня
Учебна занималня